Kasvohoidot sinulle, joka tiedät ihosi olevan tärkeä ja arvostat hoidoissa tarkkaan harkittuja tuotteita ja ammattitaitoista kädenjälkeä.

Lähes kaikkiin hoitoihin sisältyy hieronta ja voi yhdistää ihonpuhdistuksen, jolloin saamme tehokkuutta kokonaisuuteen.

HOIDOT SIS. Alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, seerumin, naamion ja ihanat lopputuotteet. Kasvohoitohin voi tarvittaessa lisätä ultraääni/ mekaanisen ihonpuhdistuksen.

UUTUUS: CARETECH RF- CRYO KASVOHOITO 179€
Caretech RF- Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magnettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille ja vartalolle!

RF-CRYO on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla ( harakanvarpaat) ja alapuolella , sekä silmäpusseihin.

Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Hoito sopii +20-30 vuotiaille turvotuksen ja nesteiden poistoon.
+40-70 vuotiaille ihon kollageeni tuotannon aktivoiminen,kiinteytys ja nesteiden poisto.
Ultraääni -ihonpuhdistus 75 €
ultraääni ja mekaaninen puhdistus kasvohoidon yhteydessä 22 €
FILLIFT -kasvohoito 139 €
Esteettisestä lääketieteestä inspiraationsa saanut anti- age hoito kohottamaan kasvojen piirteitä ja muotoja ja taistelemaan hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan!
Kosteuttava kasvohoito + ampulli 98 €
Valitse kosteuttava kasvohoito silloin, kun ihosi kaipaa syvempää kosteutusta, tehokasta hoitoa ja uutta hehkua. Hoidon ihanat Moisturising tuotteet tuovat ihollesi juuri sen, mitä tarvitset. Hyaluronihapot yhdessä vitamiinien ja hoitavien öljyjen kanssa, palauttavat halutun kosteustasapainon samalla edesauttaen solutason normaalia toimintaa.
Icon Time Anti -age Kasvohoidot 98-129€

Kun tiedät, että ihosi tarvitsee vain parasta. Icon time tuotelinja antaa täydellisen hoitokokonaisuuden ja palauttaa ihosi jälleen upeaksi ja nuorekkaaksi. Upeat raaka-aineet mm. platina, hopea ja kulta, hoitavat ja ravitsevat ihoasi. Kolme eri tasoa varmistavat sen, että annamme ihollesi juuri sen kaipaamaa hoitoa, ehkäisemme ja hoidamme kaikkia ikääntymisen merkkejä. Saatavilla myös silmänympäryshoito!

  • Taso 1
  • +30v, ikääntymisprosessia hidastava hoito.
  • Taso 2
  • +40v, taistelee ryppyjä ja ihon veltostumista vastaan.
  • Taso 3
  • +50v, ihoa energisoiva, tasoittava ja kiinteyttävä hoito.
Sensitive kasvohoito 98 €
Detox tai hydra kasvohoito
Hoito antaa ihollesi kaiken sen, mitä tarvitset, kun kiire, työ, saasteet ja stressi alkaa vahingoittaa ihoasi. Haluamme antaa ihollesi riittävää suojaa, että ihon normaali toiminta pysyy hyvänä, eikä se reagoi vahvasti sitä hyökkääviin tekijöihin. Kosteutus, hellä hoitaminen ja suojaaminen, tekevät ihostasi taas valmiin uusiin haasteisiin. Nopea hoito, jonka teho on huippuluokkaa. (Huom. ei sisällä hierontaa)
Resurface2 -kasvohoito 59-69 €

Resurface2 eri vahvuuksilla oleviin happoihin perustuva kasvohoito.

Onko ihosi samea tai kärsitkö pigmenttimuutoksista, arvista, epäpuhtauksista ja epätasaisuudesta, ehkä juonteista ja ihosi normaali toiminta on heikentynyt.

Resurface hoidolla saamme apua kaikkiin näihin ongelmiin. Se on ratkaisu, kun haluat nopeasti kasvojesi ihon edustus kuntoon tai kun ongelmat tuntuvat kasaantuvan ihollesi ja haluat palauttaa ihosi taas tasapainoon. Hoidoissa käytetään yrttikuorintaa (mm. spiruliina ja erilaiset levät) tai happoyhdisteitä, joilla saadaan uudistettua ihoa.

Voit ottaa yksittäisen Fresh-up hoidon, ennen tärkeää päivää ja haluat freesata ihoasi.

Sarjahoitona on valittavana 4-6 kerran sarjat, jolloin pääsemme hoitamaan ihoa syvemmin ja annamme todella hyvän kokonaisuuden, jonka jälkeen kotihoito on helppoa. (ei sisällä hierontaa)

Skin Map -kasvohoito 99 €

Aivan uudenlainen innovaatio. Hoito, joka vastaa juuri sinun ihosi tarpeita.

Skin Map - Kauniin ja tasapainoisen ihon salaisuus on kohdistettu ja yksilöllinen ihokoodi.

Huippu tuotteet ja loistava hoitokokonaisuus, helppo jatkaa kotona, yksilökohtaiset tehoseerumit ja hoidon tehokkuus takaavat sen, että ihosi säilyy tasapainoisena ja elinvoimaisena.

Ihollasi voi olla yksi tai useampi epäkohta ja tässä on ratkaisu siihen kaikkeen.

Teemme tarkan hoitosuunnitelman ja näin, ihosi voi pian paremmin kuin koskaan ennen.

Tärkeimmän osan ihosi hoidosta teet kotona.
Ihonhoitovinkit