Thalion rentouttava STRESS AWAY 95 €
Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaista hemmottelua koko keholle ja mielelle. Vartalohoidon aikana pääset rentoutumaan ja unohtamaan hetkesi kaikki arkiset huolesi. Hoito sis. Vartalokuorinnan, kokovartalohieronnan hoitoöjyillä johon mausteeksi valitaan muutama tippa eteerisistä öljyä joka on juuri sinun kehollesi ja mielellesi sopiva. Tämä on hoito joka sinun täytyy ehdottomasti kokea kaikilla aisteillasi❣️
Caretech RF Cryo vartalolle 90 €
Hoito poistaa pinnallista selluliittikerrosta ja kiinteyttää ihoa.
Hoitoa voidaan tehdä vatsan, reisien ja käsivarsien alueelle.
Cryo hajottaa triglyserideja vapaiksi rasvahapoiksi. Vapaat rasvahapot poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja tilavuus rasvasoluissa pienenee ja siten antaa tasaisemman kudoksen sekä linjakkaan muotoilun.
Hoitoa suositellaan n. 4-6 kerran sarjana parhaimman tuloksen saamiseksi.
Hoitohinta sisältää kaksi aluetta valinnan mukaan.
Höyrypetihoito vartalolle 144 €
Hyvänolonvartalohoito on täydellinen hoitokonaisuus ja irtiotto arjen keskeltä.

Hoidon aikana vartaloa hellii kuorinta ja naamio ja niiden vaikutusta tehostetaan lämpimällä höyryllä. Raikkaan suihkun jälkeen hoidon kruunaa kokovartalohieronta joka tehdään rentouttavalla hoitoöljyllä yhdistäen se omaan hierontametodiin.

Hoitoon voi yhdistää myös kasvohoidon.

Tämä hoito on sellainen joka sinun täytyy ehdottomasti kokea!!!
Kuumakivihieronta 99 €
Ayurveda hot stone massage - koko kehon kuumakivihieronta on vaikutuksiltaan lihasjännitystä laukaiseva, syvärentouttava ja aineenvaihduntaa aktivoiva hieronta.

Rosa Graf hot stone -kivet ovat tulivuoriperäisiä, ja näin ollen pystyvät sitomaan lämpöä itseensä pitkäksi aikaa. Kreikkalaiset käsin hiotut kivet ovat kauniin sileitä, ja liukuvat kevyesti hierottaessa.

Ayurveda kuumakivihieronta on erittäin rauhoittava ja rentouttava tervetullut uutuus kiireiseen elämänrytmiimme.

Hieronta tapahtuu lämpöisillä kivillä ja hierontaöljynä käytetään Ayurveda - aromaattista öljyä. Kehon energiapisteissä vaikuttavat hoidon ajan kuumat kivet. Jokaiselle vartalon alueelle on omat sopivankokoiset hoitokivensä.

Kuumakivihieronnassa koko vartalon käsittelyssä käydään läpi seuraavat hoitoalueet:

  • Jalkapohjat
  • Varpaiden välit
  • Jalat
  • Lantio
  • Selkä
  • Kädet
Erityiset ongelma-alueet kuten niska ja olkapäät otetaan erikseen huomioon hoidossa.